Spring naar inhoud

Verkiezingen voorbij, nieuwe spanning bij het Catshuis

11/06/2010

De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn nog niet voorbij, of de spanning rond het Catshuis stijgt.

Maar dan nu voor de verkiezingen van het nieuwe leerlingenbestuur van de buren van het Catshuis, Christelijk Gymnasium Sorghvliet.

Twee kandidaat-besturen, Titanius en Omissis Iocis.

Mijn steun gaat uiteraard naar Titanius. Waarom ?

Dat moge wel duidelijk zijn na het bekijken van het filmpje en de introductie op de site van Sorghvliet en de eigen website van Titanius.

Hallo Sorghvliet!

Wij, tien enthousiaste leerlingen, zijn van plan om volgend jaar het leerlingen-bestuur van Sorghvliet te vormen. Waarom? Omdat wij vernieuwend, realistisch en anders zijn. Kort samengevat: Sterk! Vandaar heet ons leerlingenbestuur Titanius.

Één van onze vernieuwende plannen is het maken van een jaarboek. Ook zijn wij van plan appels in de soos te introduceren, met Sinterklaas massaal onze schoen te zetten, een loterij met fantastische prijzen te organiseren en een gemaskerd bal te houden. Kortom: plannen genoeg!

Wat ons leerlingenbestuur speciaal maakt is het feit dat wij allemaal onze eigen bijdrage leveren. De één is gezellig en raar, de ander houdt het serieus en georganiseerd. De één is sportief, de ander is slim.

Om te kijken wie wij precies zijn is het mogelijk om ons introductiefilmpje te bekijken. Hierin wordt iedereen voorgesteld, en worden onze plannen nog eens kort beschreven.

Jullie kunnen ontzettend veel van ons verwachten. Het enige wat wij van jullie verwachten is: STEM TITANIUS! Met Titanius zal het schooljaar 2010/2011 één groot feest worden!

Liefs,

titanius
Joosje Duk (Voorzitter), Nini de Boer (Vice-Voorzitter), Lukas Boogaart (Secretaris), Pieter van Dusseldorp (Penningmeester), Sophie de Mol van Otterloo en Tijn Bartelings (Feestcommissie), Katie Froeling en Mark Smeets (Sooscommissie), Rutger Mosch en Laurens de Kloet (Sportcommissie).

Meer informatie op de website van Titanius: Titanius

No comments yet

Plaats een reactie