Spring naar inhoud

This is it – Michael Jackson

02/11/2009

Afgelopen vrijdag, na de cursus Makelaar 2.0 ook nog naar “This is it” van Michael Jackson geweest.

Was daarvan zeer onder de indruk, zeker van de “Earth song” met prachtige beelden van een regenwoud dat vernietigd wordt.
Absoluut de moeite waar om de film te zien. Draait maar 14 dagen.
Als je gaat, op tijd in de zaal zitten, anders zit je helemaal vooraan!

Hieronder de beschrijving van de film op de Pathe-site.

thisisit_off-Michael Jackson's This Is It (1)Michael Jackson´s This Is It biedt Jackson fans en muziekliefhebbers een zeldzame, achter-de-schermen blik van de artiest terwijl hij ontwikkelde, creëerde en oefende voor zijn uitverkochte concerten die plaats zouden hebben gevonden begin deze zomer in de O2 Arena in Londen. Opgenomen in de periode april tot en met juni 2009, de film is samengesteld uit meer dan 100 uur achter-de-schermen opnames.

De film wordt geregisseerd door Kenny Ortega, hij was ook Jackson´s creatieve partner voor het This Is It concert. Kenny Ortega over Michael Jackson´s This Is It: “Deze film is Michael´s geschenk aan zijn fans. Toen we het materiaal begonnen te verzamelen voor deze bioscoopfilm beseften we dat we iets unieks, uitzonderlijks en heel specials hebben vastgelegd op film. Het is een heel persoonlijke, exclusieve blik in de wereld van een creatief genie. Voor de eerste keer ooit zullen fans Michael zien zoals ze hem nooit van te voren hebben gezien – deze grootse artiest aan het werk. This Is It wordt allicht beschouwd als het grootste concert waarvan niemand de kans had om het te zien, maar met deze film, krijgen we een zeldzaam portret van Michael terwijl hij zich voorbereidt op zijn laatste optreden en waarvan ik denk dat het zijn meesterwerk was geworden.”

Bron: Pathe

No comments yet

Plaats een reactie